Олександр Хрустевич

hrustevich(1983) Випускник Голоднюка О.М. Один з найбільш відомих в Україні та Європі багатогранний виконавець - віртуз молодої генерації, відзначений членами журі багатьох престижних міжнародних конкурсів, наш земляк, подолянин,випускник Хмельницького музичного училища ім. В.І.Заремби.

Сьогодні Олександр Хрустевич не тільки лауреат та переможець багатьох міжнародних конкурсів, завершив стажування при НМАУ ім. П.І.Чайковського,є солістом Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України ім. П.Вірського. Добрим і вдячним спогадом стали перші кроки в музиці в ДМШ Старокостянтинова Хмельницької області в класі Л.Ф.Реца, роки зростання в професії під керівництвом досвідченого викладача Хмельницького музичного училища ім. В.І.Заремби О.М.Голоднюка,роки навчання в КНМА ім. П.Чайковського в класі та асистентурі під керівницвом народного артиста України, професора В.В.Безфамільного.

Серед конкурсних досягнень виконавця – 1 премія на міжнародних конкурсах «Играй мой баян» (Росія, м.Ржев), «От барокко к джазу» (Польща, м. Вроцлав), «AccoHoliday»в м. Києві; перемоги в конкурсах «Кубок Кривбасу» м. Кривий Ріг(2 премія), «Golden Accordion»( США, м. Нью-Йорк, 3 премія) та ін.

Непересічний талант О. Хрустевича привабив до нього увагу легендарних музикантів, таких. як всесвітньо відомий скрипаль Іцхак Перлман,неодноразовий волода «Grammy» співак та композитор Боббі МакФеррин, який запропонував після заочного прослуховування багатьох баяністів молодому віртуозу разом з ним виступити в Києві перед тисячами слухачів.

Серед творчих акцій останнього часу біографія молодого митця збагатилася участю у Міжнародному фестивалі «Київські літні вечори»,Міжнародному фестивалі «Нова музична генерація» ву Вільнюсі(Литва),  Міжнародному фестивалі в м. Ньюпорт (США).

А ще Олександр мріє про виступи у нью-йоркському «Карнегі-холлі» та на сцені міланської «Ла Скала». .