З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ МУЗИКИ!

1 жовтня музична громада усього світу відзначає Міжнародний день музики. Щиро вітаємо усіх професійних музикантів - педагогів, студентів, а також шанувальників музичного мистецтва з цим прекрасним святом, бажаємо невичерпного джерела творчого натхнення та незрадливої Музи!
Без Музики не мислить життя жоден викладач та студент Хмельницького музичного училища ім. В.І. Заремби, бо для нашого творчого колективу Музика і є Життям.

Radchenko28 вересня, в очікуванні професійного свята, відбулось урочисте зібрання колективу та святковий концерт до Міжнародного дня музики. До колективу навчального закладу з вітальним словом звернувся директор Бернацький В.Ю., який виконав почесну місію - вручив Грамоту Верховної Ради України Радченко Л.Г., грамоти обласної ради керівнику хору "Молодість" Бородавко Н.С. та керівнику духового оркестру Гуцалу О.П., а також грамоти та подяки управління культури, національностей, релігій та туризму, грамоти департаменту освіти та науки, грамоти та подяки навчального закладу за професійні заслуги, з нагоди Міжнародного дня музики та Дня працівників освіти.

 

Святкову концертну програму подарували студенти та колективи відділу "Оркестрові духові та ударні інструменти" (завідувач відділу - Добринчук М.В.). У концерті взяли участь: квартет мідних духових інструментів, квартет трубачів, квартет саксофоністів, солісти Артур Кабанчук, Валентин Боднар, Костянтин Лисюк, Іван Мудрий, Ілля Шевчук, Юрій Данчук, концертмейстери Борис Колесник, Аркадій Герасимюк та Вікторія Репецька, а також духовий оркестр під керівництвом Олександра Гуцала (соліст - Віктор Щур).

Ведучі заходу - Анастасія Сікорська та Ігор Грінькевич.

Нехай Музика завжди звучить у ваших серцях, наповнює високим змістом і надихає на нові творчі досягнення! З Міжнародним днем музики!

 Dyh orkester Kvartet Mydrui  

Saksofon Shyr