Обласний семінар викладачів духових та ударних інструментів

 

19-20 жовтня 2016 року за планом роботи ОНМЦКіМ відбувся обласний семінар викладачів ПСМНЗ по класу духових та ударних інструментів на тему: «Сучасні організаційно-методичні засоби роботи викладачів в класах духових та ударних інструментів ПСМНЗ» 

Урочисте відкриття семінару відбулось 19 жовтня на базі ОНМЦКіМ. З вітальним словом до учасників звернулись: в.о. директора ОНМЦКіМ Бєлєванцев А.В., заступник Стан Т.С., завідувач відділу «Оркестрові духові та ударні інструменти» Добринчук М.В.

Солісти, ансамблі та духовий оркестр Хмельницького музичного училища ім. В.І.Заремби під керівництвом Гуцала О.П. привітали учасників семінару концертною програмою. Викладачі області мали можливість не лише оцінити роботу колективу, але й споглядати своїх вихованців – випускників відділів та класів духових та ударних інструментів ПСМНЗ області.

У роботі семінару взяли участь викладачі училища: Добринчук М.В., Прохніцький М.М., Тукало В.В., Кашперський В.П., Репецький В.П., Гуцал О.П., Олійник Л.А.

Під час відкритих уроків та консультацій було обговорено перспективи розвитку класів духових та ударних інструментів, особливості роботи з учнівськими ансамблями та оркестрами, формування виконавських прийомів на різних музичних інструментах та інші важливі фахові питання.

Завершився семінар обговоренням виступів та підведенням підсумків роботи.

А заключним акордом семінару став виступ естрадно-джазового оркестру під орудою Олійника Л.А.

 

IMG 2794 IMG 2824 IMG 2910 IMG 2928 IMG 2945 IMG 2958  IMG 3061