Звітний концерт

21 квітня 2015 року у великій залі Хмельницької обласної філармонії відбувся Звітний концерт колективів та солістів Хмельницького музичного училища ім. В.І.Заремби.

В час, коли наша Батьківщина перебуває в стані боротьби з ворогом за свою цілісність, коли її кращі сини відстоюють мир, честь і славу України, прямий обов’язок професійних музикантів – викладачів та студентів музичного училища – силою музичного мистецтва зміцнювати дух українського народу, плекати незламну віру у щасливе і мирне майбутнє!

Весна для музичних навчальних закладів України традиційно стає найбільш насиченим та багатим на звітні концерти періодом. Щороку колектив навчального закладу дарує громаді міста змістовну прогрму з творів композиторів-класиків та сучасних авторів, демонструючи високий професійний рівень своїх вихованців, високу виконавську форму, окриленість та захоплення музикантів улюбленою справою.

Цього року звітний концерт присвячено усім борцям за волю та свободу України, а рядки: «Герої не гинуть, герої живуть у піснях!», - стали гаслом заходу.

2015 zvit concert12015 zvit concert22015 zvit concert32015 zvit concert4