Виховна година «Особливості дистанційного навчання».

Виховна-година-Шкільне-життя-780x405

 

Виховна година «Особливості дистанційного навчання: якість, успішність, відвідування занять, питання дисципліни».

Пріоритетними завданнями виховної роботи в коледжі є створення сприятливих умов для розвитку і формування високих професійних і моральних якостей студентської молоді.

Виховна година, що систематично проводиться кураторами академічних груп, є важливим елементом взаємодії між студентом та викладачем в процесі навчально-виховної діяльності коледжу.

24 листопада відбулась виховна година в академічних групах на тему «Особливості дистанційного навчання: якість, успішність, відвідування занять, питання дисципліни». Під час зустрічі зі студентами були проаналізовані результати рубіжної атестації, визначені та обговорені проблемні ситуації в організації дистанційного навчання, окреслені основні напрями подальшого удосконалення освітнього процесу. 

Під час виховної години студентам було запропоновано пройти онлайн-анкетування стосовно організації дистанційного навчання в Хмельницькому фаховому музичному коледжі ім. В.І. Заремби. Були окреслені основні питання, серед яких:

-       Чи всі викладачі, які у Вас викладають, забезпечили навчання з використанням дистанційних технологій? 

-       Чи дотримуються викладачі розкладу занять в онлайн-режимі? 

-       Які платформи дистанційного навчання, соціальні мережі, месенджери та інші види комунікацій використовують викладачі для Вашого онлайн-навчання?

-       З якими труднощами Ви зустрілися під час навчання з використанням дистанційних технологій?

-       У якому форматі Ви надсилаєте виконане домашнє завдання чи контрольні роботи під час дистанційного навчання? 

Важливу роль у корекції форм навчання мають пропозиції студентів щодо покращення ефективності в організації навчального процесу з використанням дистанційних технологій. Результати опитування розглядатимуться адміністративною радою Коледжу з подальшим прийняттям відповідних рішень, спрямованих на підвищення якості освітнього процесу та діяльності Коледжу.

 imgonline-com-ua-Resize-8CJLrTFMhc47fimgonline-com-ua-Resize-ATSbgJ2STRimgonline-com-ua-Resize-dP9LxI3KIqIiimgonline-com-ua-Resize-hpjTIvwB2C6zDO

imgonline-com-ua-Resize-hTlIwq3JxemXOimgonline-com-ua-Resize-Lz8kAImtBR6efimgonline-com-ua-Resize-mNbk0HSCQuR9y318imgonline-com-ua-Resize-orXppyGlXEAgimgonline-com-ua-Resize-S3L6JDEgtub67Iimgonline-com-ua-Resize-udhxO3baBTxBOBimgonline-com-ua-Resize-pxP11NXVFlzgMc