Дебатний турнір до Дня українського добровольця

 
15 березня в стінах Хмельницької міської ради відбувся Дебатний турнір до Дня українського добровольця. Захід організований Молодіжним центром у форматі британського парламенту - з дебатами та захистом позицій Уряду та Опозиції.
Дебатний турнір до Дня українського добровольця1
У дебатах взяли участь 16 команд із закладів загальної середньої освіти та закладів фахової передвищої освіти. Учні та студенти мали можливість обговорити такі актуальні теми як:
????"Добровільний рекрутинг має замінити мобілізацію";
???? "Громадяни, які за власною волею йдуть до війська, мають отримати статус "добровольця".
Головний суддя - Андрій Іваницький - доктор філософії, доцент кафедри міжнародного та європейського права Хмельницького університету управління та права імені Л. Юзькова.
Студенти Хмельницького фахового музичного коледжу імені В.І. Заремби гідно представили наш заклад.
????ДРУГЕ МІСЦЕ виборола команда "Музична оборона" у складі Правдинюк Ельвіри (ІІІ курс, відділ "Народні інструменти") та Захаренко Маргарити (І курс, відділ "Народні інструменти").
???? На ЧЕТВЕРТОМУ МІСЦІ опинилась команда "Миротворці" у складі Вєтрової Наталії (І курс, відділ "Фортепіано") та Турик Марини (ІІ курс, відділ "Фортепіано").
 
 
Дякуємо організаторам за актуальний та надзвичайно важливий захід, покликаний виховувати соціально активну молодь з власними переконаннями та міцним духом у боротьбі за майбутнє нашої країни!
 
 
 
 
Дебатний турнір до Дня українського добровольця2Дебатний турнір до Дня українського добровольця3