Нарада директорів ДМШ області

20160829 12072029 серпня 2016 року у приміщенні Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва відбулось засідання колегії управління культури, національностей, релігій та туризму Хмельницької ОДА з питань підведення підсумків діяльності ПСМНЗ у 2015-16 н.р. та визначення завдань на майбутній навчальний рік.

В роботі  засідання колегії взяли участь очільники управління культури, національностей, релігій та туризму ОДА,  працівники ОНМЦКіМ, директори та заступники директорів ПСМНЗ області, директори Хмельницького музичного училища ім. В.І. Заремби та Кам’янець- Подільського коледжу культури.

DSC00008Директор Хмельницького музичного училища ім. В.І. Заремби Бернацький В.Ю. довів до відома учасників колегії інформацію про результати вступної кампанії 2016 року, подякував колегам за підготовку вступників до музичного училища та відзначив кращих вступників – вихованців ДМШ області. Також висловив побажання щодо подальшого розвитку класів дерев’яних  духових інструментів, прищеплення зацікавленості учням до циклу музично-теоретичних дисциплін та побажав педагогам в подальшому зміцнювати рівень професійної академічної музичної освіти майбутнього культурного потенціалу нашої держави.