Оголошення щодо засідання Виборчої комісії

Лого ХФМК 1

 ОГОЛОШЕННЯ

21 грудня 2023 року о 15:00 відбудеться засідання Виборчої комісії з виборів директора Хмельницького фахового музичного коледжу ім. В.І. Заремби.

На засіданні буде проводитись виготовлення бюлетенів для голосування відповідно до поданих списків виборців для участі у виборах директора Хмельницького фахового музичного коледжу ім. В.І. Заремби за формою, визначеною наказом Міністерства освіти і науки України від 23.02.2021р. №251, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 08 квітня 2021 року за № 479/36101.

Кандидати та спостерігачі мають право бути присутніми під час виготовлення бюлетенів для рейтингового голосування.

Виборча комісія нагадує, що бюлетені для рейтингового голосування виготовляються виборчою комісією не раніше ніж за 20 і не пізніше ніж за 12 годин до початку рейтингового голосування у кількості, що відповідає кількості осіб, які мають право брати участь у рейтинговому голосуванні (далі - виборці) та включені до списку, посвідчуються на зворотному боці підписом голови та секретаря виборчої комісії, що виготовляє бюлетені, та скріплюються печаткою коледжу. Бюлетені для рейтингового голосування виготовляються за формою, згідно з додатком 1 до Типового положення про конкурсний відбір на посаду керівника закладу фахової передвищої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України 23 лютого 2021 року № 251.