МАЙСТЕР-КЛАС АРТЕМА ГОЛОДНЮКА

tvr14052021p30130 квітня в Хмельницькому музичному коледжі ім. В.І.Заремби відбулась творча зустріч студентів класу Репецького В.П. (саксофон) із Артемом Голоднюком -  яскравим представником сучасної саксофонної школи, провідним українським саксофоністом, лауреатом міжнародних конкурсів, офіційним артистом фірми Selmer Paris в Україні.

 Артем Голоднюк є прикладом постаті сучасного багатогранного музиканта, конкурентоспроможного у світовому мистецькому середовищі, який органічно поєднує концертно-виконавську та просвітницьку діяльність, популяризує академічне саксофонне виконавство та розвиває сучасну українську саксофонну школу.

tvr14052021p302

У рамках майстер-класу, проведеного Артемом Голоднюком, студенти-саксофоністи Дмитро Міщук, Максим Марунько, Вікторія Дмитрук та Вікторія Свято отримали фахові поради та настанови, працювали над виразовими та технічними прийомами виконання творів, створенням художньої концепції твору та інтерпретаторськими особливостями.

tvr14052021p303
Відкрита зустріч відбулась у дружній атмосфері. Студенти мали можливість отримати відповіді на професійні запитання, які їх цікавили, а також послухати музичні ілюстрації у виконанні Артема Голоднюка, живо співпрацювати у колі однодумців.
Дві години творчого спілкування з музикантом пролетіли непомітно, у захваті, і з великою користю для учасників.

tvr14052021p304
Висловлюємо щиру подяку маєстро, та сподіваємось на подальшу тісну співпрацю із Артемом Голоднюком у стінах рідного коледжу.
З великим нетерпінням очікуємо на майбутні професійні зустрічі!

tvr14052021p305