*IMPROVISATION WORKSHOP * з ЮЛІЄЮ ГОЛУБ

 Плакат 42x59.4  см 2

20 серпня 2021 року в Хмельницькому фаховому музичному коледжі ім. В.І Заремби відбулась творча зустріч викладачів, студентів та випускників відділу "Естрадний спів", " Хорове диригування" та "Теорія музики" з випускницею коледжу, а сьогодні - випускницею Факультету джазового вокалу Гамбурзької консерваторії Юлією Голуб.
Наша гостя та авторка проєкту *Improvisation Workshop * - концертуюча співачка, аранжувальниця, композиторка, викладачка вокалу, постановки голосу та імпровізації в Гамбурзі (Німеччина), має більше 8 років досвіду роботи, аранжує українські народні пісні в джазовій манері та активно поширює українську культуру закордоном.
Майстер-клас став цікавий тим співакам, хто хоче:
- Навчитись звучати по особливому
- Відрізнятись від інших
- Знайти свій стиль
- Перестати імітувати зірок і створити свою музичну особистість.
Учасники долучились до обговорення питань ролі вокаліста в сучасному світі, розгляду теоретичних та психологічних засад вокальної імпровізації, виконання практичних форм роботи з оволодіння навичками імпровізації під час тренінгу, створення своїх варіантів ритмічної та гармонічної імпровізації.
Це - гарний досвід для тих співаків, хто ставить за мету інтерпретувати пісні по-своєму, а також транслювати свої емоції через пісню та почуватись вільно під час виконання на сцені!
Учасники заходу отримали досвід та практичні рекомендації, які мають стати у нагоді сучасному співаку. Висловлюємо щиру подяку за творчий підхід та професіоналізм Юлії Голуб та бажаємо творчих успіхів та досягнення вершин у особистій вокальній та педагогічній кар'єрі!
 
17092101